Gratis afhalen in ruim 30 winkels
Gratis thuisbezorgd vanaf 50.- euro
Vandaag besteld binnen 1-3 dagen bezorgd*

OOK IN NEDERLAND WORDEN VEEL DIEREN AFGEDANKT, VERWAARLOOSD EN MISHANDELD. HELP MEE DIERENLEED OP TE LOSSEN!

Dieren in nood hebben uw hulp heel hard nodig. Nog veel te veel dieren leiden in
Nederland een buitengewoon beroerd bestaan, ze worden:
– opgesloten in veel te kleine hokken;
– soms ernstig mishandeld;
– op straat gezet;
– of aan hun lot overgelaten.

 

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen!
Dit doen wij o.a. door samen te werken met, en steun te bieden aan, ruim 300 kleinere lokale en regionale dierenhulporganisaties in Nederland, waar duizenden vrijwilligers zich actief inzetten voor het verzorgen van de dieren. Het gaat hierbij om huis- en gezelschaps-, zwerf-, en natuurdieren. Samen met hen geven wij dieren in nood een betere en veilige toekomst. Ook bij u in de buurt.

Stichting DierenLot biedt hulp aan kleine en middelgrote, lokale en regionale, dierenhulporganisaties in Nederland. Bijvoorbeeld middels financiële steun waardoor basisbehoeften als voeding, medicijnen en hulpmaterialen voor dieren in nood mogelijk gemaakt worden. Maar ook reparatie of verbouwing aan de opvang of het laten uitvoeren van urgente operaties door de dierenarts. Bij acute nood, bijvoorbeeld bij brand of een natuurramp, kunnen wij zelfs binnen enkele dagen steun bieden. Dankzij ons Noodfonds voor Dieren. Zo kunnen wij vrijwel direct in actie komen!


Dierenambulances zijn onmisbaar. DierenLot helpt ze op weg!

Wanneer vervoer een probleem vormt, ook dan proberen wij deze organisaties een oplossing te bieden. Dit doen wij onder andere door gratis onze eigen dierenambulances in bruikleen te geven. Inmiddels rijden er al meer dan 150 rond in heel Nederland. Ook bij ú in de buurt!


Gezamenlijk kunnen we het dierenwelzijn binnen Nederland op een hoger niveau krijgen. Helpt u mee!